Movement

De eerste “M” van dit evenement is “MOVEMENT” of beweging. Dat doen we onder de vorm van een estafette loopwedstrijd in ploegen. Hierbij voorzien we enkele onderdelen.

Je kan ook deelnemen zonder vooraf als ploeg in te schrijven, dus als individuele loper. Meer daarover lees je hier.

En heb je een hongerke of een dorstje na een ronde lopen, dan staat de toog paraat om je reserves bij te vullen.

sportieve competitie

Iedereen is sportief. Samen leggen we een mooie afstand af. In 6 uren lopen we zeker 1.000 km.

De ambitieuze ploegen lopen voor de wisselbeker die we in 2018 voor de 4de keer geven aan de ploeg die het meeste aantal rondjes aflegt binnen de 6 uren. Deze mag zich voor een jaar de trotse eigenaar van de wisselbeker noemen die exclusief gemaakt werd door Ivo Nys. In een vorige editie mochten we 18 ploegen ontvangen. Hopelijk halen we dit terug met de Koloniefeesten.

De winnende ploeg ontvangt voor elke deelnemer een sportkledingpakket van onze sponsor Sport City. Ook de 2de en 3de ploeg krijgt een mooi pakket van hen. Hoe kan je reglementair winnen? Pluis het uit op  6hM3 reglement en inlichtingen 2019  en verhoog je rating.

nevencompetities

Het doel van dit evenement is om zo veel mogelijk mensen een aangename dag te bezorgen. Iedereen verdient een kans om te winnen. Daarom voorzien we, naast de sportieve competitie,  een aantal leuke nevencompetities.

Welke nevencompetities dat zijn is nog niet gekend. We hebben zelf een aantal ideetjes in ons achterhoofd. Heb je zelf een leuk idee? Surf dan meteen naar onze facebook-pagina. Daar kan je je idee doorgeven. We houden deelnemers daar ook op de hoogte.

Per nevencompetitie maak je kans op een exclusief houtsnijwerk van Ivo Nys.