6hM³ in het kort

6 h (6 uur)

Een sportief en muzikaal evenement in Merksplas dat zes uur duurt en waarvan de 4e editie plaatsvindt op 24 augustus 2019. We starten om 13u00 zodat we klaar zijn met lopen om 19u. We organiseren in 2 delen: deel 1 duurt 4 uren en daarna deel 2, met 2 uren. Ploegkapiteins zijn een halfuurtje vroeger, dus om 12u30 al present voor de briefing.

4 uren: We lopen een blok van ca. 40 minuten en leggen dan de loop stil. Na een stoelendans lopen we dan weer een blok, waarna het lopen weer stilgelegd wordt. Elke ploeg kan dan vogelpik doen. En een laatste leutige activiteit is … sjakosgooien! Breng je oude sjakossen maar mee!

2 uren: In de laatste 2 uren hebben we voor iedereen samen volgende activiteiten: yoga en linedancing. Meer activiteiten verschijnen nog.
Tijdens deze activiteiten zullen de finales doorgaan van de “competities” sjakosgooien, stoeldansen en vogelpik.

De samenwerking met andere verenigingen zoals De Manne en De Schakel (via VVV en BVMV) bleek al een succes. De Koloniefeesten gaan door! We behouden natuurlijk onze eigenheid maar werken samen om er een heus feestweekend van te kunnen maken. Wordt vervolgd…

 

Merksplas

In Merksplas, voor en door Spetsers en hun sympathisanten.

logo merksplas

Ook met de steun van onze sponsors (die een band hebben met Merksplas)!

En met de aanwezigheid van verenigingen uit Merksplas die zichzelf voorstellen of een leuke interactie met de aanwezigen weten op te zetten.

Movement

6 uur joggen/lopen in ploegverband (estafette). Niet alleen rondes afmalen, ook af en toe eens ludiek rondlopen: bv. verkleed als dier of ober, of waarom niet vogelpik tijdens het lopen? Meer info vind je hier.

Music

Lokale groepen zorgen voor muziek tijdens het sporten.