Praktisch

Hier kan je antwoorden vinden op de meest voorkomende vragen. Toch nog iets niet duidelijk? Gebruik dan het contactformulier.

Is er een reglement?

Jawel, een heerlijk helder reglement zelf. Je kan hier een exemplaar bekijken

Welke vereisten zijn er voor mijn ploeg?

Er zijn in feite geen specifieke vereisten. Het doel is dat je op zaterdag 24 augustus 2019 iemand op de looppiste hebt. Er is dus ook geen minimum- of maximumleeftijd.

We vragen je vooraf een lijst met deelnemers door te geven. Dat maakt het voor ons gemakkelijker om de organisatie af te stemmen op het aantal lopers. Last minute nog iemand in gedachten? Dat is prefect mogelijk. De deelnemer passeert langs ons om naam , voornaam en geboortedatum door te geven en je hebt een extra teamlid. Je kan zelfs ter plaatse nog iemand aanspreken om je team te versterken.

Wat moeten teamleden kunnen?

We houden de drempel bewust laag genoeg zodat zo veel mogelijk mensen kunnen deelnemen. Het parcours is +- 400m lang. Zowel jong als oud(er) kan deze afstand afleggen. Je kiest zelf hoeveel rondjes je (na elkaar of los van elkaar) wil afleggen.

We kiezen er dan ook bewust voor om te starten om 13.00u. Op die manier hebben ook de jonge(re) lopers ruim de kans om mee te doen. Om 19.00u zijn we dan klaar met lopen, volgt de einduitslag en kan er verder nagetafeld en gefeest worden bij de Koloniefeesten.

Hoe inschrijven?

Stuur ons een bericht via de website: klik hier

Belangrijk hierbij is dat je een ploegverantwoordelijke kiest. Deze persoon gebruiken wij dan als contactpersoon. Hij/zij zorgt voor

  • een lijstje met deelnemers (inclusief e-mailadres indien mogelijk)
  • een ploegnaam
  • leuze, strijdkreet, lied (kan handig worden bij de nevencompetitie)
  • geeft eventueel enkele voorkeurnummers door voor de muzikale ondersteuning
  • haalt de wisselstok op bij de jury
  • organiseert de ploeg (voldoende lopers, zo veel mogelijk supporters,…)