Spetsersloop 22/10/2017

Voor het eerst in de geschiedenis van ons dorp wordt er een “Urban Run” georganiseerd, en wij helpen er aan mee! We doopten dit evenement “Spetsersloop”.

Ongetwijfeld heb je de affiches al opgemerkt in onze gemeente. Hieronder geven we wat meer informatie prijs. Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen! Aarzel vooral ook niet om mee te doen 🙂

Wanneer?

22 oktober starten we er samen aan om 11u. Individueel starten kan ook nog later. We voorzien begeleiding bij het oversteken en sluiten enkel straten af tot 13u. Vertrekken kan tot 12 u zodat ook wandelaars nog tijdig rond geraken.

Waar?

Vertrekken doen we op de Markt. Het parcours gaat door een aantal belangrijke gebouwen uit onze dorpskern: de Marc/kt, Qworzo, Spelewei, De Spetter, de sporthal, onze brandweerkazerne, de bedrijfsgebouwen van Van Dijck Carrosserie, de kerk, jeugdhuis Zigzag De Vrije Basisschool, Nautica, WZC het Binnenhof, het gemeentehuis en als laatste het Sociaal huis.

Degenen die willen kunnen dan meteen aan een 2e, 3e,… ronde beginnen.

Waarom?

Dit evenement past in het ruimere Spetsersfeest dat de gemeente organiseert. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van onze gemeente.

Praktisch?

Inschrijven doe je op de markt. Je zal terecht kunnen in de daar geplaatste tenten.

Douchen kan in de kleedkamers van de sporthal.

Deelnemen levert een drankbonnetje op.

Wat nog?

De drumband Rhythm & Art Percussieband zullen tussen 10.30u en 11 u een concert geven ter hoogte van de start.

Honger en/of dorst?

WTC De Tennierkes zorgt voor de bediening van een natje en een droogje aan democratische prijzen.